13-11-08

Omelet met bospaddestoelen

200 g bospaddestoelen, 1 sjalot, 1 eetl room, 4 eieren, boter, peper en zout.

Borstel de paddestoelen schoon en snijd grotere exemplaren eventueel in kleinere stukken. Smelt wat boter in een pan en bak de paddestoelen kort en krachtig op een hoog vuur. Laat ze bakken toe al het vocht verdampt is. Draai het vuur lager en voeg er de gesnipperde sjalot aan toe. Kruid af met peper en zout.

Klop ondertussen de eieren los en voeg er de room aan toe. Kruid af met peper en zout. Draai het vuur opnieuw hoger en giet het eiermengsel over de paddestoelen. Draai het vuur wat lager en let erop dat het nog wat smeuïg blijft.

Opdienen met (stok)brood.

 

08:00 Gepost door Women in Koken | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vegetarische gerechten |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.