28-02-09

Brainsnack

http://eosnew102.accounts.hiper.be/language/nl-BE/breinbr...

Train je brein!
Elke dag trakteren wij jou op een nieuwe unieke visuele breinbreker die je hersenen enkele ogenblikken aan het werk zal zetten. Vergelijk jouw persoonlijke score met de wereldscore en/of groepsscore, dan weet je meteen of je brein in topconditie is. Klik na het lezen van de help op - TERUG - om naar de startpagina terug te keren.

1. Stopwatch
De stopwatch registreert de tijd die je nodig hebt om een puzzel op te lossen. De tijd begint te lopen van zodra de puzzel verschijnt en stopt automatisch wanneer je een juist antwoord geeft.

2. Archief knop
Via deze knop kom je in het archief terecht en kan je een puzzel van de afgelopen dagen opnieuw spelen.

3. Wereld-/ Groeps- score grafiek
Per puzzel houden wij het totale aantal juiste en foute antwoorden bij van iedereen die ooit op deze puzzel geantwoord heeft waar ook ter wereld. In het midden, bovenop de staafgrafiek zie je het totale aantal antwoorden op deze puzzel. Links boven de grafiek staat het percentage foute antwoorden (rood) en rechts boven de grafiek het percentage juiste antwoorden (blauw). Als je op - Wereldscore - klikt, dan krijg je de Groepsscore van iedereen die via deze website heeft gespeeld.

4. Vraag en antwoord gebied
In dit gebied wordt de vraag gesteld. Als je juist antwoordt, krijg je je persoonlijke score, samen met de uitleg hoe je aan het antwoord komt.

5. Antwoord veld
Er zijn twee manieren om het antwoord te geven. Als de blauwe pijltjes naar buiten gekeerd staan, kan je op deze pijltjes klikken om het antwoord te selecteren. Staan ze naar binnen gekeerd dan moet je het antwoord intikken in een antwoord sjabloon. Om te antwoorden klik je op de knop - VERZEND - die bij elke puzzel zal verschijnen.

6. Moeilijkheidsgraad
Dit symbool toont de moeilijkheidsgraad van de puzzel: 1 ster= gemakkelijk, 2 sterren= gemiddeld, 3 sterren= moeilijker.

7. Aantal levens
Deze dobbelsteen toon aan hoeveel keer je op een puzzel kan antwoorden. Jouw persoonlijke score wordt berekend op het aantal antwoorden.

8. Categorie
Dit symbool staat voor de categorie waartoe een puzzel behoort. Het wordt getoond nadat je het eerste foute antwoord gegeven hebt. Als je over de categorie beweegt, krijg je een korte uitleg over de categorie die je zal helpen om het antwoord te vinden. Er zijn 8 verschillende categorieën o.a.: kleuren zijn belangrijk, maak basis bewerkingen, let vooral op de ruimtelijke dimensies, …

9. Extra tip
Bij ongeveer 80% van alle puzzels is er een extra tip die je op weg zet om het antwoord te vinden. Als je twee verkeerde antwoorden gegeven hebt, en er is een extra tip aanwezig, dan verschijnt deze ballon. Beweeg erover om de extra tip te zien.

09:45 Gepost door Women in Wedstrijden | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

..heb vandaag mijn vuile botten aangetrokken en heel mijn dakterras opgekuist...aaamaaie dat was een reuze job ...vloer geschrobt met een antimosprodukt ..potten afgekuist ..en er komen al verschillende joebbekes uit dus de lente is op komst...potten verplaatst...vuile aarde weggedaan ...pppfff nu hoop ik dat als mijn ventje het ziet hij met mij morgen wat viooltjes gaat halen en dan is de boel helemaal uit zijne winterslaap joepie

Gepost door: mieke | 28-02-09

Te moe Vandaag een prachtige lentedag. De ganse dag in de tuin bezig geweest. Pompaf. Dus geen breinsnack's meer, enkel een glaasje rode wijn en een goed boek.

Nog een prettig weekend

Gepost door: Vrijdenker | 28-02-09

Van in de tuin te werken word je zalig moe, een heel andere vermoeidheid dan van te weinig te slapen of vervelende klussen te doen. Maar dat je dan geen zin meer hebt in een breinsnack snap ik, daar begin ik mijn dag mee :-)

Gepost door: Nadia | 01-03-09

De commentaren zijn gesloten.