19-03-09

Kalkoenragout met champignons

4 kalkoenfilets in kleine stukjes gesneden, 2 doosjes champignons, kippenbouillon, truffelolie (Delhaize), 20 dl room, peper en zout.

Doe wat boter of olijfolie in een pot en bak hierin de kalkoen langs alle kanten bruin. Kruid af met peper en zout. Haal het vlees uit de pot en bak in hetzelfde vet de schoongemaakte en in schijfjes gesneden champignons. Afkruiden met peper en zout. Voeg het vlees opnieuw toe en giet er de kippenbouillon over. Laat alles op een zacht vuurtje stoven tot het vlees bijna gaar is. Doe er de room bij en laat inkoken tot je een dikke saus bekomt. Afkruiden met peper en zout en met de truffelolie.

Opdienen met rijst.

07:55 Gepost door Women in Koken | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kipgerechten |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.