08-05-09

Varkensgriep: onderzoeken en reguleren

Wetenschappers zoeken naar de eerste aanwijzingen van een verband tussen de drievoudige hybride varkensgriep en varkensboerderijen in de bio-industrie die vuil, gevaarlijk en dieronvriendelijk zijn.

Laten we de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties en de Voedsel en Landbouworganisatie oproepen om dit grondig te onderzoeken en deze boerderijen regels op te leggen voor de bescherming van de wereldwijde gezondheid. De grote landbouwindustrie zal proberen om alle pogingen tot hervorming tegen te houden, dus hebben we een massale oproep nodig die gezondheid-autoriteiten niet naast zich kunnen neerleggen.

Teken de onderstaande petitie en vertel het aan je vrienden en familie en wij zullen ze overhandigen aan de VN agentschappen. Als we 200.000 handtekeningen inzamelen, zullen we die afgeven aan de WGO in Genève met een kudde kartonnen varkens. Voor elke 1.000 handtekeningen voegen we een kartonnen varken toe aan de kudde:

 
Aan Dr. Margaret Chan, Directeur-Generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie en Dr. Jacques Diouf, Directeur-Generaal van de Voedsel en Landbouworganisatie: We roepen u op om een onderzoek op te starten en vervolgens de bio-industrie te reguleren in overeenstemming met de openbare gezondheid- en veiligheidsstandaarden. Voedselproductie moet gereguleerd worden om de wereldwijd de veiligheid van de gezondheid te verzekeren.

06:44 Gepost door Women in Dieren | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mensonterend Hoe sommige dieren behandeld worden, dat is inderdaad mensonterend. In het rijke Westen (wij dus ook!) eten we veel te veel dierlijke eiwitten en eigenlijk ook veel te vet. Bovendien is het eten van dieren niet ecologisch. Omwille van al deze redenen eten we steeds minder vlees. Als steeds meer mensen minder vlees zullen gaan eten, dan zal het ook niet meer nodig zijn dieren als louter vleesfabriekjes te gaan beschouwen en zal er meer ruimte zijn om dieren respectvol te gaan behandelen.

Gepost door: Vrijdenker | 11-05-09

Inderdaad, eigenlijk heeft het niets dan voordelen. Zowel voor ons als voor de dieren.

Gepost door: Nadia | 12-05-09

De commentaren zijn gesloten.