12-06-09

Stoofschotel met lamsgehakt

500 g lamsgehakt, 1 dikke ui, 2 dikke tomaten, 300 g erwten (gaar), 2 teentjes knoflook, 1,5 cm verse gember, een bosje korianderblaadjesolijfolie, peper en zout.

Doe wat olijfolie in een wok en bak hierin de gesnipperde ui glazig. Voeg er dan de in stukjes gesneden tomaten, de geplette knoflook, de geraspte gember en de helft van de koriander aan toe. Laat enkele minuten stoven en voeg er dan het lamsgehakt aan toe. Bak het aan alle zijden bruin en doe er dan de erwten bij. Zet op een zacht vuurtje tot het geheel opgewarmd is. Af en toe roeren. Kruid af met peper en zout en dien op met gekookte rijst.

 

 

05:15 Gepost door Women in Koken | Permalink | Commentaren (3) | Tags: vleesgerechten |  Facebook |

Commentaren

Smakelijk! Dit zou ik wel lusten als middagmaal.

En misschien zouden die enkele politici, sommige met beloftes vooor, andere net na de kiezingen, dit eten ook wel lekker vinden! :-)

Gepost door: Rudi | 13-06-09

Wie weet? Ik wil gerust eens voor ze koken als ze zich aan hun beloften houden :-)
Jij begint wel stilaan een BV te worden hé. Misschien vragen ze je de volgende keer wel om op hun lijst te staan :-)

Gepost door: Nadia | 13-06-09

Wel dag Nadia,
Ik vindt het prettig dat je mijn natuurblog
nu en dan komt bezoeken.Ik zie op jou blog lekkere gerechten staan,Je bent altijd welkom meisje,en zeker als je een berichtje nalaat

Verder een prettig weekend...

Van Guido... natuurmanjak...

Gepost door: natuurmanjak | 13-06-09

De commentaren zijn gesloten.