22-11-09

Klein Jefke

Klein Jefke slaat weer toe. Een nieuwe onderwijzeres wil de klas psychologisch benaderen. Ze vraagt aan de kinderen: "Iedereen die denkt dat hij dom is...staat op." Na enkele seconden staat klein Jefke op. De juffrouw zegt: "Denk je dat je dom bent, Klein Jefke?"

Klein Jefke: "Neen juffrouw, maar ik vond het niet fijn jou alleen te zien rechtstaan."
Klein Jefke kijkt gefascineerd toe als zijn moeder huidcrème op haar gezicht smeert. "Waarom doe je dat, mammie?", vraagt hij. "Om mezelf mooi te maken natuurlijk", zegt moeder en even later begint ze de crème af te vegen met een doekje. 

"Wat scheelt er?", vraagt Jefke, "helpt het niet?"'In de wiskundeles ziet de juffrouw dat klein Jefke niet oplet. Ze roept hem en vraagt : "Wat is 2 en 4 en 28 en 44?" 

Klein Jefke antwoordt onmiddellijk: "Canvas, VT4, Vijftv en Eurosport!"


Klein Jefke mag met de klas naar het politiebureau voor een praktijkklas. Op een bord ziet hij foto's van de 10 meest gezochte criminelen. Een van de kinderen vroeg bij een bepaalde foto en vroeg of dat werkelijk de afbeelding was van de gezochte persoon. "Ja", zegt een agent, "we zijn erg hard naar hem aan het zoeken". 

Klein Jefke vraagt: "Waarom hield je hem dan niet vast toen je de foto maakte?" Klein Jefke bezocht samen met zijn vader een paardenveiling. Hij keek toe als zijn vader bij verschillende paarden zijn handen liet glijden over de benen, romp en borst van de dieren. Klein Jefke vraagt: "Papa, waarom doe je dat?" Pap antwoordt: " Omdat, wanneer ik paarden koop, ik wil weten of de paarden gezond en in goede conditie zijn." 

Jefke kijkt bezorgd en zegt: "Pappie, ik denk dat onze postbode mamma wil kopen...."


07:31 Gepost door Women in Humor | Permalink | Commentaren (3) | Tags: moppen |  Facebook |

Commentaren

jefke wordt gevaarlijk :-)

Gepost door: watje | 26-11-09

Hahaha! Hier staan enkele mopjes in die ik nog niet kende! Die ga ik straks aan de kinderen vertellen :-)

Woman, ik wens jou een vreugdevol jaar toe!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 03-01-10

Dat Jefke is nogal een kerel hé?!

Goeie moppen, vooral die laatste! :-)

Groetjes

Gepost door: Rudi | 12-01-10

De commentaren zijn gesloten.